Meistä

Polkuped

– meidän tarinamme.

TÄSTÄ LÖYTYY VIDEO YRITYKSESTÄMME.

Olemme kulkeneet pitkän matkan kilpahiihtolatujen, opiskelun, yrittäjyyden ja bloggaamisen kautta ja lopulta löytäneet innostavan haasteen lastenpyörien myynnistä. Ostimme ensimmäisen potkupyörän Mariukselle, kun hän oli kaksivuotias, ja sinä kesänä emme juuri muuta tehneetkään kuin pyöräilimme.  Oli hauskaa nähdä, kuinka pikkutaapero ohjaili taitavasti kaksipyöräistään jalat ilmassa, ja joka ainoa vastaantulija kääntyi katsomaan. Kiinnostus potkupyöriä  kohtaan oli hyvin suurta, koska ne olivat vielä harvinaisia Suomessa. Sen jälkeen kaikki kolme lastamme ovat potkutelleet pyörillään satoja kilometrejä, ja pyörät ovat olleet käytössä joka päivä pyöräilykaudella. Koska potkupyörät vievät vain vähän tilaa, heitämme ne usein autonperälle lähtiessämme johonkin, ja lasten ei tarvitse perillä istua rattaissa, vaan he voivat potkutella eteenpäin.

Sittemmin aloimme tuoda saksalaisia Puky-pyöriä maahan, ja Evan blogin kautta pyöristä tuli menestys. Puky-pyörät ovat laadukkaita, ja vaikka markkinoilla on nykyisin monia muitakin potkupyöriä, ei läheskään kaikissa ole tukilautaa, jolle voi laittaa jalkansa, kun laskettelee alamäkeä. Pukyn pyörät täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset ja tukevan muotoilunsa ansiosta pyörät kestävät melkein mitä tahansa. Puky-pyörät valmistetaan Saksassa. Hyvän laatunsa takia Puky-pyörillä on pitkä elinkaari ja ne kestävät lapselta lapselle, mikä on myös ekologista.

Nyt olemme laajentamassa valikoimaamme myös tavanomaisiin lastenpyöriin, ja oman kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella Pukyn polkupyöriä. Pyörien värivalikoima on suuri ja ne ovat unisex-tyyppisiä, joten sisarukset voivat periä pyörän toisiltaan ilman ”tyttöjen/poikien malli” -ongelmia.

Markkinoimme pyöriä enimmäkseen blogin ja viidakkopuhelimen kautta.  Lähetämme tilatut pyörät asiakkaille useimmiten jo tilauspäivänä. Pyörän voi tulla myös hakemaan meiltä kotoa, ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös toimittamaan pyöriä ilman toimitusmaksua asiakkaille kotiin, jos olemme liikkeellä samalla seudulla. Pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista ja hyvää palvelua periaatteella ”soita tai lähetä sähköpostia, niin asia järjestyy”.


Eva & Thomas Ramstedt
"Kakkakaffegänget"

Firman nimi: Polkuped

info@polkuped.fi

Y-tunnus: 1786523-8

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.