Lämpimät, kotimaiset suosikkirukkaset

Myydyimmät talvirukkaset jotka sopivat 0-10-vuotiaille. Niitä ommellaan Oulussa. Perinteiset rukkaset ovat helppo pukea ja ne ovat etenkin lämpimät!

Nyt pyöräilykausi käy kuumana!

Pyörät viedään nyt käsistä ja varastosaldot vähenee nopeasti. Pukyn polkupyöriä löytyy rajoitetusti - Frogeja tulee jatkuvasti lisää pienissä määrissä. Potkupyörätilanne on vielä tällä hetkellä hyvä. Maailmantilanne haittaa edelleen pyörien saatavuus yleisesti.Myydyimmät tuotteet

Polkuped ulkoiluun ja aktiivisille lapsille

Sydänasiamme on nuorten ja lasten fyysinen aktiivisuus. Fyysinen aktiivisuus parantaa keskittymiskykyä, ennaltaehkäisee oppimisvaikeuksia, nostaa aktiivisuustason ja lopputulos on vahvempi keho, joka jaksaa enemmän. Nykyisin sekä aikuiset, että lapset käyttävät hyvin paljon aikaa päätteen ääressä. Tämän takia haluamme inspiroida ja antaa työkaluja millä pystytte viettämään aktiivisemman arjen. Tarjoamme teille korkealaatuiset polkupyörät ja -kypärät jotka sopivat kaiken ikäisille ja vaatteita Isbjörn of Swedenilta, jotka pitävät pienimmät lämpiminä ja kuivina. Meillä on voimistelurenkaita ja muita tuotteita jotka sopivat kotiin kuin julkisiin tiloihin. Meillä on myös uintivälineitä ja pihaleikkiin sopivia varusteita. Suosimme monipuolista liikuntaa ja juuri siksi Polkuped on olemassa. Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja onnistuu lähes kaikilta.

Uutuudet

Ajankohtaista

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.