SortimentAlue

MenyMenu

Aloitussivulle  |  Meistä  |  Koon Valinta?  |  Käyttöohjeet  |  Myyntiehdot  |  VARASTOKAUPAN AUKIOLOAJAT  |  Ota Yhteyttä
Gratis frakt på beställningar över 100 euro Lagerprodukter skickas på 1-3 dagar Ilmainen toimitus yli 100 euro tilauksiin Varastotuotteet postitetaan 1-3 työpäivässä
Voimistelurenkaat ulk... Power Rings on valmistettu ABS-muovista
59EURO
Slackline - voimistel... Slacklining on tasapainoilua joka sopii kaikenikäis...
44EURO
Puky ZL Alu 18" Limit... Laadukas ja kestävä lastenpyörä joka on suunniteltu...
199EURO
229EURO 
HEAD potkupyörä 12" (... 2,5 år / 90 cm
99EURO
139EURO 
Fraktavgift Toimituskulut
Facebook

Miten valitsen pyörän koko?

Suosittelemme, että huomiotte lasten pituutta ja sisäjalan pituus jotta lapsi ylettyy maahan. Pituussuositukset pyörille ovat minimipituuksia, jotta pyörä olisi hyvin hallittavissa. Kun lapsi istuu satulassa, jalat kuuluisivat olla hiukan koukussa - mikäli lapsi ylettyy maahan ainoastaan varpailla, on pyörä liian iso.

Jos minulla on pitkä kaksivuotias?

Ota silloin huomioon lapsen persoonallisuus ja motoriikka. Jos lapsi on rohkea ja utelias kokeilemaan uusia haasteita, voi välikoko (eli LR1 L) toimia. Mutta, jos valitset kahden koon välillä, on pienempi koko useimmiten varmempi valinta. Oikealla koolla lapsi saa hyvän alun ja pääsee käyttämään pyöränsä heti. Vaikka lapset kasvavat nopeasti, voi liian iso pyörä hankaloittaa ensimmäiset pyöräkokeilut. Pyörät LR M-mallissa ovat pienet, lähinnä sen takia että vauhti ei kasvaisi liian isoksi kun lapsi oppii hallitsemaan pyöränsä (kaksivuotiaat ovat edelleen hyvin pieniä liikenteessä).
 

LR1 L vai XL minun kolmevuotiaalle?

Jos lapsen pituus on 95 cm, eli minimipituus, ja lisäksi käyttänyt potkupyörää aikaisemmin, toimii todennäköisesti XL-malli hyvin. Mutta, jos lapsi ei aikaisemmin ole käyttänyt potkupyörää ja lisäksi pituuden kannalta hän on rajatapaus LR1 L ja XL -mallien välillä, suosittelemme pienempi malli. Molemmissa malleissa on 12-tuumaiset ilmakumirenkaat joten vauhti on molemmissa pyörissä yhtä hyvä. Myös LR1 L-mallia voidaan hyvin käyttää kunnes lapsi aloittaa pyöräilemisen normaalilla polkupyörällä. Pukyn oma ikäsuositus on 3+ LR1-mallille, vaikka meidän oma ikäsuositus on 2,5 v. samalle mallille. Valitsemalla LR 1 L-malli kolmevuotiaalle ei tarkoita sitä, että valitsette liian pienen potkupyörän.

Suosittelemme, että lapset pyöräilevät potkupyörällä kunnes hallitsevat normaalin polkupyörän - eli ilman tukipyörävaihetta. Hyvin lyhyen harjoittelun jälkeen lapsi oppii polkemistekniikan ja ylimenokausi sujuu usein hyvin joustavasti.

Mikäli pyörän koon valinta edelleen askarruttaa teitä, ottakaa yhteyttä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!


Balanscyklar

Balanscyklar

När det är lätt som en plätt att lära sig cykla!

Potkupyörät

Pyörällä ajaminen och nyt ihan lastenleikkiä!

Barncyklar

Barncyklar

Mångsidiga barncyklar med många finesser och hög säkerhet.

Lastenpyörät

Monipuoliset ja laadukkaat lastenpyörät, jotka on turvalliset.

Gymnastikringar

Gymnastikredskap

Finsktillverkade ringar i trä.

VOIMISTELUTUOTTEET

Suomessa valmistetut puurenkaat.

Fyrhjulingar

För de minsta

Första cykeln.

Taaperoille

Ensipyörällä liikkumaan.

SwimFin

Simma & Dyka

Tuffa SwimFin hajfenor

Uinti

SwimFin hainevät

Ergobaby

Bära barn

Ergobaby bärselar

LAPSEN KANTAMINEN

Ergobaby kantoreput

Skidor

Skidor

För både barn och vuxna

Sukset

Sekä lapsille että aikuisille

isbjorn

Isbjörn of Sweden

Funktionella utekläder

Isbjörn of Sweden

Toiminnalliset ulkovaatteet

cykelhjälmar

Cykelhjälmar

Barn - och vuxenhjälmar

Pyöräilykypärät

Lasten ja aikuisten kypärät

Barncyklar & balanscyklar från Puky

PukyBarn och ungas fysiska aktivitet är vår hjärtesak. Fysisk aktivitet stärker koncentrationsförmågan, förebygger inlärningssvårigheter, höjer aktivitetsnivån och bidrar till en starkare kropp som orkar bättre. I en tid där skärmtid är en stor del av vår vardag - både vuxnas och barns, vill vi ge er inspirationen och redskapen för en aktivare vardag och detta genom att erbjuda Pukys högklassiga cyklar för alla åldrar samt kläder som håller de små varma och torra med kläder från Isbjörn of Sweden.

För cykla tillsammans, det kan nästan alla göra.
"Sydänasiamme on nuorten ja lasten fyysinen aktiivisuus. Fyysinen aktiivisuus parantaa keskittymiskykyä, ennaltaehkäisee oppimisvaikeuksia, nostaa aktiivisuustason ja lopputulos on vahvempi keho, joka jaksaa enemmän. Nykyisin sekä aikuiset, että lapset käyttävät hyvin paljon aikaa päätteen ääressä. Tämän takia haluamme inspiroida ja antaa työkaluja millä pystytte viettämään aktiivisemman arjen. Tarjoamme teille Pukyn korkealaatuiset polkupyörät jotka sopivat kaiken ikäisille ja vaatteita Isbjörn of Swedenilta, jotka pitävät pienimmät lämpiminä ja kuivina. Yhdessä pyöräileminen on hauskaa ja onnistuu lähes kaikilta."

Video