SortimentAlue

MenyMenu

Aloitussivulle  |  Meistä  |  Koon Valinta?  |  Käyttöohjeet  |  Myyntiehdot  |  VARASTOKAUPAN AUKIOLOAJAT  |  Ota Yhteyttä
Gratis frakt på beställningar över 100 euro Lagerprodukter skickas på 1-3 dagar Ilmainen toimitus yli 100 euro tilauksiin Varastotuotteet postitetaan 1-3 työpäivässä
Voimistelurenkaat ulk... Power Rings on valmistettu ABS-muovista
59EURO
Slackline - voimistel... Slacklining on tasapainoilua joka sopii kaikenikäis...
44EURO
HEAD potkupyörä 12" (... 2,5 år / 90 cm
99EURO
139EURO 
Puky ZL Alu 18" Limit... Laadukas ja kestävä lastenpyörä joka on suunniteltu...
199EURO
229EURO 
Fraktavgift Toimituskulut
Facebook

Polkuped

– meidän tarinamme.

Olemme kulkeneet pitkän matkan kilpahiihtolatujen, opiskelun, yrittäjyyden ja bloggaamisen kautta ja lopulta löytäneet innostavan haasteen lastenpyörien myynnistä. Ostimme ensimmäisen potkupyörän Mariukselle, kun hän oli kaksivuotias, ja sinä kesänä emme juuri muuta tehneetkään kuin pyöräilimme.  Oli hauskaa nähdä, kuinka pikkutaapero ohjaili taitavasti kaksipyöräistään jalat ilmassa, ja joka ainoa vastaantulija kääntyi katsomaan. Kiinnostus potkupyöriä  kohtaan oli hyvin suurta, koska ne olivat vielä harvinaisia Suomessa. Sen jälkeen kaikki kolme lastamme ovat potkutelleet pyörillään satoja kilometrejä, ja pyörät ovat olleet käytössä joka päivä pyöräilykaudella. Koska potkupyörät vievät vain vähän tilaa, heitämme ne usein autonperälle lähtiessämme johonkin, ja lasten ei tarvitse perillä istua rattaissa, vaan he voivat potkutella eteenpäin.

Sittemmin aloimme tuoda saksalaisia Puky-pyöriä maahan, ja Evan blogin kautta pyöristä tuli menestys. Puky-pyörät ovat laadukkaita, ja vaikka markkinoilla on nykyisin monia muitakin potkupyöriä, ei läheskään kaikissa ole tukilautaa, jolle voi laittaa jalkansa, kun laskettelee alamäkeä. Pukyn pyörät täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset ja tukevan muotoilunsa ansiosta pyörät kestävät melkein mitä tahansa. Puky-pyörät valmistetaan Saksassa. Hyvän laatunsa takia Puky-pyörillä on pitkä elinkaari ja ne kestävät lapselta lapselle, mikä on myös ekologista.

Nyt olemme laajentamassa valikoimaamme myös tavanomaisiin lastenpyöriin, ja oman kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella Pukyn polkupyöriä. Pyörien värivalikoima on suuri ja ne ovat unisex-tyyppisiä, joten sisarukset voivat periä pyörän toisiltaan ilman ”tyttöjen/poikien malli” -ongelmia.

Markkinoimme pyöriä enimmäkseen blogin ja viidakkopuhelimen kautta.  Lähetämme tilatut pyörät asiakkaille useimmiten jo tilauspäivänä. Pyörän voi tulla myös hakemaan meiltä kotoa, ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös toimittamaan pyöriä ilman toimitusmaksua asiakkaille kotiin, jos olemme liikkeellä samalla seudulla. Pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista ja hyvää palvelua periaatteella ”soita tai lähetä sähköpostia, niin asia järjestyy”.


Eva & Thomas Ramstedt
"Kakkakaffegänget"

Firman nimi: Ski Team Ramstedt

Y-tunnus: 1786523-8


Balanscyklar

Balanscyklar

När det är lätt som en plätt att lära sig cykla!

Potkupyörät

Pyörällä ajaminen och nyt ihan lastenleikkiä!

Barncyklar

Barncyklar

Mångsidiga barncyklar med många finesser och hög säkerhet.

Lastenpyörät

Monipuoliset ja laadukkaat lastenpyörät, jotka on turvalliset.

Gymnastikringar

Gymnastikredskap

Finsktillverkade ringar i trä.

VOIMISTELUTUOTTEET

Suomessa valmistetut puurenkaat.

Fyrhjulingar

För de minsta

Första cykeln.

Taaperoille

Ensipyörällä liikkumaan.

SwimFin

Simma & Dyka

Tuffa SwimFin hajfenor

Uinti

SwimFin hainevät

Ergobaby

Bära barn

Ergobaby bärselar

LAPSEN KANTAMINEN

Ergobaby kantoreput

Skidor

Skidor

För både barn och vuxna

Sukset

Sekä lapsille että aikuisille

isbjorn

Isbjörn of Sweden

Funktionella utekläder

Isbjörn of Sweden

Toiminnalliset ulkovaatteet

cykelhjälmar

Cykelhjälmar

Barn - och vuxenhjälmar

Pyöräilykypärät

Lasten ja aikuisten kypärät

Barncyklar & balanscyklar från Puky

PukyBarn och ungas fysiska aktivitet är vår hjärtesak. Fysisk aktivitet stärker koncentrationsförmågan, förebygger inlärningssvårigheter, höjer aktivitetsnivån och bidrar till en starkare kropp som orkar bättre. I en tid där skärmtid är en stor del av vår vardag - både vuxnas och barns, vill vi ge er inspirationen och redskapen för en aktivare vardag och detta genom att erbjuda Pukys högklassiga cyklar för alla åldrar samt kläder som håller de små varma och torra med kläder från Isbjörn of Sweden.

För cykla tillsammans, det kan nästan alla göra.
"Sydänasiamme on nuorten ja lasten fyysinen aktiivisuus. Fyysinen aktiivisuus parantaa keskittymiskykyä, ennaltaehkäisee oppimisvaikeuksia, nostaa aktiivisuustason ja lopputulos on vahvempi keho, joka jaksaa enemmän. Nykyisin sekä aikuiset, että lapset käyttävät hyvin paljon aikaa päätteen ääressä. Tämän takia haluamme inspiroida ja antaa työkaluja millä pystytte viettämään aktiivisemman arjen. Tarjoamme teille Pukyn korkealaatuiset polkupyörät jotka sopivat kaiken ikäisille ja vaatteita Isbjörn of Swedenilta, jotka pitävät pienimmät lämpiminä ja kuivina. Yhdessä pyöräileminen on hauskaa ja onnistuu lähes kaikilta."

Video